Værelser, når du har behov for dem

Har du brug for en hotelløsning hurtigt og omkostningseffektivt? Intet problem. Vores boligmoduler tilbyder komfortabel og funktionel indkvartering i henhold til dine behov.

Mere end bare værelser

Vores boligmoduler er fremragende til oprettelse af værelser til 10 personer eller op til flere hundrede. Hvert værelse leveres som standard med et brusebad, toilet, skrivebord, seng, lænestol og garderobe.

Ud over værelserne tilbyder vi en fleksibel række yderligere miljøer. Vi vil naturligvis skræddersy løsningen efter dine ønsker og antallet af gæster.

  • Spisestue, servering og køkken
  • Vaskerum
  • Reception
  • Sikkerhedsservices
  • Fitnesscenter og sauna
  • TV-værelse

Lokalerne kan nemt suppleres med ekstra tilvalg som yderligere øger trivslen og komforten.

Vores moduler

Beboelsesmoduler

Uanset om du har brug for kort- eller langsigtede boliger til at rumme mange mennesker eller bare et par stykker, er vores boligmodul en ideel løsning i alle mulige brancher. Hos Ramirent Temporary Space er vi specialister i midlertidige boliger, så vi kan tilpasse designet efter dine behov og levere en nøglefærdig løsning.

Vores moduler er bygget efter den nyeste standard, når det gælder energi og teknologi. Vores fokus er på sikkerhed og sundhed, og vores offshore boligmoduler er udstyret til at opfylde kravene til ergonomisk og sikker indkvartering.

Tekniske data

Areal:24,88 m2
Areal indenfor:21,82 m2
Længde:8520 mm
Bredde:2920 mm
Højde:3320/3130 mm
Lofthøjde indvendig:2700/2400 mm
Vægt:4000-5500 kg