Sundhedsfaciliteter

Vi ved, hvor vigtigt sikkerhed og gode resultater er for dine medarbejdere, patienter og besøgende, når dine eksisterende lokaler er under genopbygning, renovering eller reparation. Vores sundhedsmoduler gør det muligt at imødekomme disse ændringer på en hurtig, nem og økonomisk måde – alt imens arbejdet fortsættes som sædvanligt.

Du kan vælge at placere modulerne, så de støder op til dine eksisterende strukturer eller sammen med flere moduler for at skabe en separat bygning. Løsningen er fleksibel og kan rumme en bred vifte af sundhedsydelser såsom:

  • Pleje til arbejdsmiljøet
  • Laboratorium
  • Fitnesscenter
  • Kirurgi
  • Præventiv medicin
  • Plejehjem

Ud over standarddesignet er der muligheder for øget komfort og bestemte miljøer.

High Class Moduler

Vores high-class-moduler er yderst fleksible og kan skabe et miljø med de bedst mulige betingelser med din virksomhed i tankerne. For eksempel kan modulerne kombineres på en montage af op til fire etager ved at bygge opad.

Vi ved, hvor vigtigt dit arbejdsmiljø er for arbejdsglæden. Det er derfor, der er gennemtænkte detaljer af høj kvalitet integreret i vores løsninger. Den indvendige loftshøjde er 270 cm, hvilket skaber en luftig og behagelig atmosfære. Ventilation med varmegenvinding er inkluderet som standard. Som ekstraudstyr kan systemet suppleres med komfortkøling og installation af telekommunikation, data og alarmer, som er koordineret af vores dygtige medarbejdere.

Tekniske data

Areal:28,6 m2
Areal indenfor:26,6 m2
Længde:9600 mm
Bredde:2980 mm
Bredde inkl. ydervægge3250 mm
Højde:3400 mm
Indvendig lofthøjde:2700 mm
Vægt:3500-7000 kg