Fleksible boliger

Der er tilfælde, hvor standardløsninger simpelthen ikke er nok. Vores boligmoduler giver dig overnatningsmuligheder, når stedet, tiden eller budgettet er kritisk.

Hvornår skal du overveje modulboliger:

  • Når du har brug for plads til mange beboere og mange senge
  • Når din placering er langt fra hoteller eller andre overnatningssteder
  • Når du har brug indkvartering nær dit projekt
  • Når du har brug for en omkostningseffektiv løsning i bymiljøer

Kvalitetsstrukturer efter behov

Så længe jorden er glat og hård, og det er muligt at tilslutte el, vand og spildevand, kan vi opføre vores moduler til dig næsten overalt. Boliger kan hurtigt og smidigt arrangeres for ti personer, eller op til flere hundrede. Hvert værelse er udstyret med et brusebad og toilet, skrivebord, seng, lænestol og garderobe. Yderligere møbler er tilgængelige som muligheder (options link).

Din sikkerhed er vigtig

Sikkerhedsudstyr er en integreret del af vores standardudstyr og består af evakueringsalarmer, separate låse til hvert værelse og evakueringstrapper.

Vores moduler

Beboelsesmoduler

Uanset om du har brug for kort- eller langsigtede boliger til at rumme mange mennesker eller bare et par stykker, er vores boligmodul en ideel løsning i alle mulige brancher. Hos Ramirent Temporary Space er vi specialister i midlertidige boliger, så vi kan tilpasse designet efter dine behov og levere en nøglefærdig løsning.

Vores moduler er bygget efter den nyeste standard, når det gælder energi og teknologi. Vores fokus er på sikkerhed og sundhed, og vores offshore boligmoduler er udstyret til at opfylde kravene til ergonomisk og sikker indkvartering.

Tekniske data

Areal:24,88 m2
Areal indenfor:21,82 m2
Længde:8520 mm
Bredde:2920 mm
Højde:3320/3130 mm
Lofthøjde indvendig:2700/2400 mm
Vægt:4000-5500 kg