Børnehavemoduler

Det årlige udsving i klassestørrelser kan give en masse stress på skolerne. Vores førskolemoduler løser dette problem – nemt og økonomisk – og altid med samfundets mindste borgere i tankerne.

Ligegyldigt hvor meget plads du har brug for, eller hvor hurtigt

Med vores moduler kan du præcist justere din førskolestørrelse og skabe et system, der nemt kan tilpasses senere, selv på kort varsel. Disse modulære strukturer af høj kvalitet er designet, så aktiviteterne hurtigt kan gå i gang, enten i forbindelse med din eksisterende bygning eller som en separat enhed. De er lige så komfortable og tilbyder de samme funktioner som en permanent løsning.

Tilpasset behovene i din førskole

Disse moduler er tilpasset små børn samtidig med et ergonomisk arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Mange af vores kunder siger, at de er endnu bedre end deres permanente lokaler! Komfort og høj kvalitet er vigtige i ethvert rum, hvilket er grunden til, at vores nye førskolemoduler er specielt designet med blandt andet:

  • Rækværkshøjde på 60 cm, så børnene kan kigge ud af vinduerne
  • Toiletsæder i børnestørrelse og almindelig størrelse (som kan erstattes med små)
  • Højdejusterbare håndvaske
  • Skiftende borde

Da enhver skole har forskellige behov, tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder, så du kan skræddersy din løsning – se vores muligheder [her].

Vores moduler

High-Class Moduler

Vores High-class moduler er yderst fleksible og kan skabe et miljø med de bedst mulige betingelser for din virksomhed. For eksempel ved at bygge opad, modulerne kan kombineres op til tre etager.

Vores moduler er ideelle til:

Børnehaver

Med lave vinduer, der gør det nemt for børn at se ud, og med komfortabel varme. Vi kan virkelig sige, at vores moduler er tilpasset til de små.

Moduler er standard design, der allerede er tilpasset til de fleste børnehavers behov. Med indgangene placeret i enderne af bygninger, får vi plads til stuerne i midten af bygningen, som giver mulighed for børnehaven til at være mere effektiv og letter samspillet mellem afdelingerne. Skulle du have behov for yderligere fleksibilitet, kan visse vægge afmonteres.

Kontorer

Med en indvendig loftshøjde på 270 cm, har vores lokaler en luftig og behagelig atmosfære.

Ventilation med varmegenvinding er inkluderet som standard, og kan suppleres med komfortkøling som en mulighed. Modulerne er også forberedt til centralvarme. Installation af telekommunikation, data og alarmer vil blive koordineret af vores dygtige medarbejdere.

Tekniske data

Areal:28,6 m2
Areal indenfor:26,6 m2
Længde:9600 mm
Bredde:2980 mm
Bredde inkl. ydervægge3250 mm
Højde:3400 mm
Indvendig lofthøjde2700 mm
Vægt:3500-7000 kg